Ga naar de inhoud

Toiletrenovatie Rotterdam Noord

  Toilet renovatie Rotterdam

  In dit project van klusbedrijf RM Kluswerk: Toiletrenovatie Rotterdam Noord, een klus voorbeeld met foto’s van een complete renovatie van een toiletruimte. Onze expertise staat garant voor een renovatie die behalve functioneel, ook een inspirerend voorbeeld van wat mogelijk is.

  Toiletruimte Renoveren met Klusbedrijf RM Kluswerk

  Klusbedrijf RM Kluswerk staat bekend om het begrijpen van de unieke behoeften van de klant. Daarom leidt een ervaren vakman het proces, waarbij leidingen verlegd worden, het inbouwreservoir geïnstalleerd wordt, op maat gemaakte bekistingen ontstaan, en wanden en vloeren betegeld worden – alles volgens de persoonlijke voorkeur van de klant.

  Bij RM Kluswerk begrijpen we dat jouw toiletruimte meer is dan slechts een ruimte. Het is een reflectie van jouw stijl en comfort. Bovendien hebben wij een ruime ervaring in toiletrenovaties.

  Toiletrenovatie Rotterdam Noord: Een toiletruimte wordt omgetoverd

  Bekijk het eindresultaat van deze toiletrenovatie voor een klant in Rotterdam Noord. Een verouderde toiletruimte is omgetoverd tot een modern toilet met comfort en stijl.

  Stappenplan voor Toiletrenovatie Rotterdam Noord

  Stap 1: Afvoer Verleggen en Voorbereiding

  In deze fase van de verbouwing wordt de afvoer verlegd voor het nieuwe inbouwreservoir en alle aansluitingen voorbereid. Het is noodzakelijk dat de afvoer op de juiste plaatst zit, voordat het inbouwreservoir kan worden gemonteerd. Elke beslissing wordt zorgvuldig genomen om een solide basis te leggen voor de rest van de renovatie.

  Stap 2: Inbouwreservoir Monteren en Aansluiten

  Het inbouwreservoir wordt met precisie gemonteerd en aangesloten. De juiste hoogte van de pot moet nu worden bepaald. Een ervaren vakman zorgt er voor dat alles naadloos past en functioneert.

  Stap 3: Bekisting maken voor het Inbouwreservoir

  Nadat het inbouwreservoir is gemonteerd en aangesloten wordt de bekisting gemaakt. De bekisting biedt de nodige ondersteuning en stabiliteit voor het inbouwreservoir. Het verbergt tevens het inbouwreservoir en vormt de uiteindelijke ondergrond voor het tegelwerk achter de toilet pot.

  Stap 4: Nieuw Tegelwerk voor de Wanden

  In deze fase begint het tegelwerk. In dit geval een achterwand met contrasterende zwarte tegels in wisselende breedtes en op de overige wanden lichtgrijze tegels van 60×30 cm. in halfsteensverband getegeld. De ruimte krijgt hierdoor een eigentijdse en visueel interessante uitstraling.

  Stap 5: Voegen en Kitten van Hoge Kwaliteit

  Perfectie in voegen en kitten is onze standaard. Wij zorgen voor duurzaamheid en een naadloze afwerking, waarbij elk detail met zorg wordt behandeld.

  Stap 6: Fonteintje, Toiletpot en Bedieningsmechanisme

  Als het fonteintje met kraan en onderkastje geïnstalleerd zijn wordt de toiletpot gemonteerd en het bedieningsmechanisme geplaatst en afgesteld.

  Heeft deze toiletrenovatie jou geïnspireerd en overweeg je een upgrade voor jouw toiletruimte? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor professioneel advies en een vrijblijvende offerte!

  Bekijk ons uitgebreide artikel met een compleet overzicht van alles wat je moet weten over het renovatieproces van je toilet. Klik op de link hierboven voor meer informatie.