Ga naar de inhoud

Toiletrenovatie in Spijkenisse – Toilet Metamorfose

  Toilet renovatie Spijkenisse

  Ontdek de ultieme verandering met deze Toiletrenovatie in Spijkenisse! Klusbedrijf RM Kluswerk heeft het oude inbouwreservoir met hangend toilet vervangen, nieuwe wand- en vloertegels aangebracht en een nieuw wastafelmeubel met kraan gemonteerd.

  Toiletrenovatie in Spijkenisse: Stijlvol en Vakkundig Gerenoveerd

  Allereerst is het oude sanitair verwijderd en het wandje van het inbouwreservoir gesloopt. Vervolgens is het nieuwe inbouwreservoir op hoogte gesteld, gemonteerd en aangesloten. Na het maken van een nieuw wandje om het inbouwreservoir kon het tegelwerk beginnen.

  Wanneer het tegelwerk klaar is word het hangend toilet en spoelmechanisme gemonteerd. Nadat de kraan met wastafelmeubel gemonteerd en aangesloten zijn kan alles netjes worden afgekit. Na droging van de kit (12-24uur) kan het hangtoilet compleet in gebruik worden genomen.

  Wat Kost Een Toiletrenovatie in Spijkenisse?

  Benieuwd naar de kosten van jouw toiletrenovatie? Ontvang een heldere, op maat gemaakte offerte van een specialist. Bij Klusbedrijf RM Kluswerk staan vakmanschap en transparantie centraal. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw persoonlijke toiletruimte.

  Vraag nu je offerte voor een toiletrenovatie aan!

  Wil je meer informatie over toiletrenovaties?

  Dompel jezelf onder in de wereld van toiletrenovaties met onze uitgebreide gids. Hier vind je niet alleen waardevolle inzichten en praktische tips, maar ook inspiratie om jouw toilet te transformeren.

  Lees alles wat je moet weten over het renoveren van je toiletruimte.

  Bezoek onze homepage voor meer informatie over ons klusbedrijf en onze diensten.