Ga naar de inhoud

Van het installeren van een nieuw toilet tot een complete toiletrenovatie

  Toilet renovatie in Rotterdam Schiebroek

  Klusbedrijf RM Kluswerk plaatst zwevende toiletten in Rotterdam en omstreken. Wij zijn gespecialiseerd in dit werk en bieden je een professionele afwerking bij het plaatsen van een nieuw toilet.

  Met onze vakkundige service en oog voor detail transformeren we jouw toilet in een moderne, comfortabele en hygiënische oase

  Een nieuw toilet is een mooie kans om je wc ruimte helemaal naar eigen wens in te richten. Als je kiest voor een zwevend toilet, kun je een moderne en ruimtebesparende toiletruimte creëren.

  Onze Expertise:

  • Nieuw Toilet Installeren: Of je nu kiest voor een traditioneel model of een trendy zwevend toilet, een ervaren vakman zorgt voor een perfecte installatie.
  • Optimalisatie van Kleine WC Ruimtes: We benutten de beschikbare ruimte optimaal met slimme ontwerpoplossingen, waardoor je een functioneel en stijlvol toilet ervaart, zelfs in een kleine wc-ruimte.
  • Nieuw Tegelwerk: Creëer een frisse en moderne uitstraling met ons professioneel tegelwerk. We leggen en plaatsen (bijna) alle formaten en soorten tegels om jouw droomtoilet te realiseren.
  • Ruimtebesparende Zwevende Toiletten: Bespaar ruimte en creëer een moderne look met een zwevend toilet. We adviseren je graag over de beste keuze voor jouw toilet ruimte.

  Waarom Kiezen Voor klusbedrijf RM Kluswerk in Rotterdam?

  • Ervaren en Gecertificeerde Vakman: Een vakman met ruime ervaring in toiletrenovatie staat garant voor een hoogwaardige installatie.
  • Betrouwbare Service: We communiceren helder, komen afspraken na en leveren jouw project op tijd op.
  • Flexibele Oplossingen: We passen onze diensten aan jouw budget en wensen aan.
  • Klantgerichtheid: Jouw tevredenheid is onze topprioriteit.
  • Garantie op Installatiewerkzaamheden: We bieden garantie op de geleverde diensten en materialen.

  Ben je ook toe aan een nieuw toilet?

  Vraag een offerte voor jouw toilet renovatie aan!

  Een nieuw toilet: van installatie tot afwerking

  Hier zie je foto’s van een nieuw toilet dat wij hebben ingericht in voor een klant in Rotterdam. Deze toiletruimte met een zwevend toilet laat zien hoe je een eigen stijl kunt creëren.

  Het toilet is voorzien van een inbouwreservoir. De wanden en vloer zijn betegeld met verschillende tegels. Het sanitair bestaat uit een zwevende toiletpot, een toiletbril, een toiletzitting, een toiletrolhouder en een opvallende wastafel met kraan.

  Lees alles wat je moet weten van een toilet renovatie