Ga naar de inhoud

Toilet Renovatie Vlaardingen

  Toilet renovatie Vlaardingen

  In dit klus voorbeeld: toilet renovatie Vlaardingen, laten we een voorbeeld zien van de mogelijkheden die het renoveren van de toiletruimte biedt. Ontdek hier hoe we een toiletruimte kunnen omtoveren tot een moderne en stijlvolle plek. Deze toilet renovatie is uitgevoerd door klusbedrijf RM Kluswerk uit Rotterdam in opdracht van een klant uit Vlaardingen.

  Zwevend Toilet met inbouwreservoir

  De toiletpot vervangen voor een zwevend toilet met inbouwreservoir is een populaire en verstandige keuze bij een toilet renovatie. Een groot voordeel is dat een zwevend toilet op een betegelde wand veel eenvoudiger schoon te maken is dan een staande wc pot met reservoir. Daarnaast biedt een zwevend toilet een eigentijdse uitstraling en creëert een ruimtelijk effect. Zelfs in de kleinste toiletruimtes.

  Tegelkeuze voor deze Toilet Renovatie

  De klant heeft gekozen voor ruime tegels van 60×60 cm voor zowel de vloer als de wanden, wat niet alleen een eigentijdse uitstraling geeft, maar ook het ruimtelijk gevoel in de toiletruimte vergroot. De achterwand van het toilet is stijlvol betegeld met tegels in wisselende breedtes, wat een dynamisch en visueel interessant element aan de toiletruimte toevoegt.

  Klus Voorbeeld: Toilet Renovatie Vlaardingen

  Hieronder vind je een overzicht met foto’s van deze toilet renovatie in Vlaardingen, waar we een verouderd toilet hebben omgetoverd tot een moderne oase. Toilet renovatie Vlaardingen is een voorbeeld van klusbedrijf RM Kluswerk.

  Kosten en Offerte

  Wij begrijpen dat transparantie belangrijk is. De kosten voor het renoveren van de toiletruimte is afhankelijk van de wensen van de klant, maar ook van de mogelijkheden in de woning.
  Daarom maken wij graag vooraf een afspraak met je om de gewenste werkzaamheden en mogelijkheden te bespreken.

  Ben je geïnspireerd geraakt door deze toilet renovatie en wil je jouw toiletruimte ook verbouwen? Neem contact met ons op voor deskundig advies en een vrijblijvende offerte!

  In dit artikel bieden vind je een compleet overzicht van alles wat je moet weten over het renovatieproces van je toilet. 

  Waarom klusbedrijf RM Kluswerk voor je toilet renovatie?

  • Ervaring die Telt: Met jarenlange ervaring in toilet renovaties begrijpen wij de unieke uitdagingen van sommige woningen.
  • Persoonlijke Aanpak: We luisteren naar jouw wensen en behoeften, en bieden op maat gemaakte oplossingen.
  • Vakkundig: Gespecialiseerd in complete badkamer- en toilet renovaties.
  • Realistisch: Wij doen wat mogelijk is, maar vertellen je ook wat niet kan.