Ga naar de inhoud

Diensten

Diensten Klusbedrijf Rotterdam RM Kluswerk

Welkom bij Klusbedrijf RM Kluswerk, een betrouwbaar klusbedrijf in Rotterdam waar vakmanschap en ervaring samenkomen om uw klussen en ideeën tot leven te brengen. Onze specialisaties omvatten een breed scala aan disciplines, waarbij we streven naar professionaliteit, veiligheid en tevredenheid.

Klusbedrijf RM Kluswerk voor verbouwen en renoveren

Klusbedrijf RM Kluswerk is gespecialiseerd en ervaren in diverse disciplines waaronder:

Badkamer Renovatie / Badkamer Verbouwen

Onze deskundigheid strekt zich uit van het aanpassen van de afvoer voor een draingoot tot het nauwkeurig installeren en aansluiten van sanitair. Bij ons kun je rekenen op een grondige badkamer renovatie die zowel functioneel als stijlvol is.

Klusbedrijf voor badkamer renovatie en verbouwen

Toilet Renovatie

Laat je toiletruimte renoveren tot een eigentijds pronkstuk. Wij vervangen je oude toilet door een zwevend toilet met inbouwreservoir, voorzien van nieuwe tegels en een stijlvol fonteintje.

Tegelzetter

Zoek je een goede tegelzetter in Rotterdam voor badkamer en toilet? Wij beheersen de kunst van het tegelen! Of het nu gaat om wanden of vloeren, wij werken met (bijna) alle formaten tegels om jouw ruimte een verfijnde uitstraling te geven. Kwaliteit staat hierbij voorop.

Loodgieter

Een loodgieter staat klaar met oplossingen voor het verleggen van waterleidingen en afvoeren. Van het opsporen van lekkages tot het aanleggen van een volledig nieuwe badkamer. Problemen oplossen en doordachte oplossingen bieden, dat is waar ons klusbedrijf in Rotterdam voor staat.

Binnenschilder

Geef je woning of pand een frisse uitstraling met ons hoogwaardige binnen schilderwerk. Wij beschikken over de juiste kennis en technieken om je ruimte weer als nieuw te maken. Laat ons jouw visie realiseren met professioneel schilderwerk.

Timmerman

Klusbedrijf in Rotterdam voor alle timmerwerkzaamheden, van kleine reparaties tot complete renovaties.

klusbedrijf in Rotterdam voor verbouwing en renovatie

Met onze specialisaties kun je er zeker van zijn dat wij een project professioneel en veilig uitvoeren. Wij zijn jouw betrouwbare en ervaren klusbedrijf in regio Rotterdam voor renovatie en verbouwing.

Klusbedrijf in Rotterdam en omstreken voor:

Laminaat leggen
Parket leggen
Onderhoud
Reparatie
Renovatie

Badkamer renovatie
Toilet renovatie
Lekdetectie
Leidingwerk
Verbouwing

Schilderen
Timmerwerk
Tegelzetten
Meubels monteren
Maatwerk meubels