Ga naar de inhoud

Beoordelingen

Onafhankelijke beoordelingen van RM Kluswerk: wat zeggen klanten?

RM Kluswerk is een gerenommeerd klusbedrijf dat bekend staat om de hoge kwaliteit van de diensten en de professionaliteit van het werk. Maar hoe weet je zeker of RM Kluswerk de juiste keuze is voor jouw project? Een goede manier om achter deze informatie te komen is door te kijken naar onafhankelijke beoordelingen van het klusbedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de beoordelingen van RM Kluswerk.

Uitstekende kwaliteit

Volgens de beoordelingen heeft RM Kluswerk een uitstekende kwaliteit. Klanten waarderen de precisie en zorgvuldigheid waarmee wordt gewerkt en de uitstekende afwerking van de klussen. Ook wordt er positief gereageerd op de communicatie en snelle reactietijd.

Professionaliteit en betrokkenheid

De beoordelingen tonen aan dat RM Kluswerk een zeer professioneel en betrokken klusbedrijf is. Klanten waarderen de klantgerichtheid en persoonlijke aanpak. Klusbedrijf RM Kluswerk staat altijd klaar om te helpen en te adviseren en gaat uitstekend om met eventuele problemen of knelpunten.

Hoge waardering

Veel klanten bevelen RM Kluswerk aan bij familie, vrienden en kennissen. Zij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de diensten en de professionaliteit van het klusbedrijf en willen dit graag delen met anderen.

Waarom is het belangrijk om onafhankelijke beoordelingen te lezen?

Onafhankelijke beoordelingen geven een eerlijk en objectief beeld van de ervaringen van klanten en de kwaliteit van de diensten van het bedrijf.

Zijn de beoordelingen betrouwbaar?

Ja, de beoordelingen zijn betrouwbaar omdat ze afkomstig zijn van echte klanten die een klus hebben laten uitvoeren door RM Kluswerk.

Kan ik mijn eigen beoordeling achterlaten?

Ja, je kan altijd je eigen beoordeling achterlaten.

Geef een Beoordeling van Klusbedrijf RM Kluswerk:

Klik op deze link en geef jouw beoordeling

Klusbedrijf RM Kluswerk
5.0
Gebaseerd op 11 beoordelingen
powered by Google
Janneke van PeerJanneke van Peer
18:45 18 Mar 24
René heeft ons geholpen met de badkamer die lekkage had.René is zeer kundig en heeft het allemaal deskundig verholpen.Hij is punctueel en werkt precies en overlegt hoe hij het 1 en ander gaat aanpakken.
annemieke noordzijannemieke noordzij
17:44 18 Mar 24
Een mooie laminaat vloer laten leggen door RM kluswerk. Dik tevreden!! Vloer en plinten liggen er strak bij. Zorgvuldig werk geleverd tegen een goede prijs. Netjes!!!!
sweetline40sweetline40
10:34 12 Feb 23
Diverse werkzaamheden laten uitvoeren door René, o.a. gipsplaten installatie met isolatie, vloer verhogen, vloer tegelen, keukenkraan montage, lampen ophangen, raamdecoratie monteren.Denkt mee en is oplossingsgericht. Komt afspraken na. Betrouwbaar.
Yvonne RoodbolYvonne Roodbol
19:08 02 Feb 23
René levert uitstekend werk af. Bij ons een badkamer en toilet laten renoveren, en zelfs een ombouwkist voor de buitenunit van de airco laten maken. Hij geeft advies, en denkt met je mee. Zeer betrouwbaar, wij zijn zelfs 5 dagen op vakantie geweest tijdens het renoveren van de toilet. Werden dagelijks verrast met foto's. Bij thuiskomst zeer verrast, mooi werk afgeleverd, alles keurig netjes opgeruimd (hij had nog net niet gesopt....hhhh). Wij raden René aan....top werk.
Vincent SteenbergenVincent Steenbergen
21:38 31 Jan 23
Top werk geleverd! Een aanrader voor iedereen. Rene is zeervakkundig in zijn werk. Alleen al voor de gezelligheid is hij al welkom 😉Nogmaals enorm bedankt voor je werkzaamheden. En uh kom gerust eens langs voor een bakkie 😁
RaymondRaymond
00:44 10 Dec 22
Ben zeer tevreden over Rene, hij is betrouwbaar, sociaal, goede communicatie, en het belangrijkste, een echte vakman, super blij met mijn nieuwe badkamer, strak tegelwerk, zeer netjes gewerkt. direct maar een vervolg afspraak gemaakt voor het renoveren van mijn toilet. Eindelijk een klusbedrijf gevonden die voor mij blijvend kan zijn voor onderhoud van mijn huis.
Eric WestraEric Westra
20:30 09 Dec 22
Gewoon goed! Al verschillende klussen aan uitbesteed en altijd dik voor elkaar!
ruhtra44ruhtra44
15:47 17 Sep 22
J.J. HagenaarsJ.J. Hagenaars
15:47 17 Sep 22
Weer heerlijk douchen -- topwerk, snel, goede afspraken.
RickRick
11:38 19 May 21
Simon van EdeSimon van Ede
13:13 03 Dec 20
René is een zeer betrouwbare vakman. Levert perfect werk af. Je kunt je huis aan hem toevertrouwen. Goede communicatie over de uit te voeren opdrachten
js_loader

Hier vindt je referenties van uitgevoerde klussen.

Verwijderen van behang, muren witten en laminaat leggen.

Ik ben zeer tevreden over het resultaat. René heeft met heel veel inzet en vakkennis de klus geklaard, die eenvoudig leek, maar vol zat met tegenslagen. Ondanks dat was er niet teveel uitloop, en is het heel mooi geworden.
René, nogmaals hartelijk dank,
Simon van Ede, Rotterdam

Plankenvloer, parket en laminaat leggen

“Wij zijn zeer tevreden over het werk en de vakkennis van René.
Prima vakman, betrouwbaar, goed werk geleverd!”

R uit Rotterdam

Herstel waterschade

“Ik ben erg tevreden met het resultaat en ben blij dat ik zelf niet aan deze klus ben begonnen!
Bedankt voor het werk en de adviezen, als ik in de toekomst nog een klus heb die ik zelf niet overzie zal ik contact met je opnemen!”
dhr Tinke uit Ridderkerk

Renoveren badkamer

“Wij wilden graag een nieuwe badkamer, maar hadden ook nog wat twijfel over enkele ideeën. René heeft ons daarbij vooraf goed geadviseerd over de mogelijkheden. Zowel voor als tijdens de klus heeft hij goed werk geleverd.”
fam. T. uit Rotterdam

Zolder isoleren en aftimmeren

“Prima vakman, werkt hard en nauwkeurig!”
Simon uit Rotterdam

Kijk ook eens naar mijn klus voorbeelden
om een indruk te krijgen wat ik voor jouw kan maken.