Ga naar de inhoud

Badkamerrenovatie Rotterdam: een kleine badkamer renoveren

  Badkamerrenovatie Rotterdam

  Een kleine badkamer renoveren kan een uitdaging zijn, maar met de juiste tips en hulp van klusbedrijf RM Kluswerk is het zeker mogelijk. In dit voorbeeld een kleine badkamerrenovatie in Rotterdam in een moderne stijl met inloopdouche.

  Kleine badkamer renoveren in Rotterdam: een voorbeeld

  De uitdaging

  Het renoveren van een kleine badkamer kan op zichzelf al een uitdaging zijn, maar wanneer de vloer, wanden en het plafond in een zeer slechte staat verkeren, wordt het een complexe onderneming die vakmanschap en doordachte planning vereist. De ruimte is beperkt en je moet er alles uit halen om een functionele en mooie badkamer te creëren.

  De oplossing

  In dit voorbeeld is een kleine badkamer gerenoveerd in een moderne stijl door klusbedrijf RM Kluswerk in Rotterdam. De ruimte had een afmeting van ca. 3 x 1 m en was in zeer slechte staat. Het plafond, de vloer en de wanden waren verrot.

  De werkzaamheden bij deze badkamerrenovatie

  Bij deze badkamerrenovatie in Rotterdam zijn de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

  • Plafond met inbouwspots
  • Vervanging en versterking van vloerbalken
  • Vloerconstructie met osb platen en wedi platen
  • Inloopdouche met wedi riolito vloer element
  • Tegelwerk vervangen
  • Montage douchekraan met garnituur
  • Montage wastafel met spiegel
  • Montage toilet met spoelmechanisme
  • Afkitten

  Het resultaat

  Het resultaat is een moderne en functionele badkamer die perfect past in de kleine ruimte. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, een wastafel met spiegel en een hangend toilet. De wanden en vloer zijn betegeld met witte tegels. Het plafond is voorzien van inbouwspots, die zorgen voor een goede verlichting.

  Tips bij een kleine badkamerrenovatie

  De volgende tips zijn toegepast om de ruimte groter te laten lijken:

  • Lichte kleuren: Grote (witte) tegels op de wanden zorgen voor een ruimtelijk effect.
  • Spiegels: De grote spiegel reflecteert het licht en laat de ruimte groter lijken. Een spiegelkast biedt aanvullende opbergruimte.
  • Functioneel Sanitair: Een kleine wastafel is ruimtelijker in een kleine badkamer. De spiegelkast biedt aanvullende opbergruimte.

  Inloopdouche

  Een inloopdouche is een goede keuze voor een kleine badkamer. Inloopdouches nemen minder ruimte in beslag dan een bad en douchecabine.

  Conclusie

  Met de juiste tips en werkzaamheden is het zeker mogelijk om een kleine badkamer te renoveren tot een ruimte die zowel functioneel als mooi is.

  Specialist voor badkamerrenovatie

  Klusbedrijf RM Kluswerk is gespecialiseerd in het renoveren van badkamers. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring en werkt vakkundig en nauwkeurig. RM Kluswerk staat voor kwaliteit en service.

  Vraag vandaag nog een offerte aan bij RM Kluswerk in Rotterdam voor Jouw badkamerrenovatie!

  Alles wat je moet weten voor het renoveren van jouw badkamer

  Ben je toe aan een nieuwe badkamer? Of wil je je huidige badkamer een flinke upgrade geven? In onze complete gids over badkamerrenovaties vind je alle informatie die je nodig hebt om jouw droombadkamer te realiseren. Van inspiratie en ideeën tot praktische tips en adviezen over planning, uitvoering en kosten. Lees meer…

  Goede Tegelzetter Rotterdam: Badkamer renovatie