Ga naar de inhoud

Badkamerrenovatie: Stijlvolle Inloopdouche in Rotterdam

  Badkamerrenovatie in Rotterdam

  Deze badkamerrenovatie in Rotterdam omvatte een verbouwing waarbij het ligbad plaatsmaakte voor een eigentijdse inloopdouche met een moderne draingoot. Tevens is het oude toilet vervangen voor een zwevend toilet met inbouwreservoir en de oude wastafel moest plaatsmaken voor een wastafelmeubel met spiegelkast en LED verlichting.

  Hierdoor is niet alleen de functionaliteit van de badkamer verbeterd, maar ook bijgedragen aan een moderne, stijlvolle uitstraling.

  Inloopdouche met draingoot

  Het vervangen van het ligbad door een inloopdouche was een strategische keuze om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. De toevoeging van een draingoot draagt bij aan een strak design maar minimaliseert ook onderhoud en bevordert een efficiënte waterafvoer.

  Zwevend toilet met inbouwreservoir

  Het verouderde staande duoblok toilet werd vervangen door een eigentijds zwevend toilet met inbouwreservoir, in lijn met moderne voorkeuren. Deze upgrade verbeterde de uitstraling en droeg bij aan een ruimtelijker gevoel.

  Wastafelmeubel Geïnstalleerd

  Het vervangen van de oude wastafel voor een ruimer wastafelmeubel was een ander onderdeel van de badkamerrenovatie. Deze aanpassing zorgde voor meer bergruimte en droeg bij aan de algemene vernieuwde uitstraling van de badkamer.

  Badkamerrenovatie in Rotterdam door klusbedrijf RM Kluswerk

  Ons klusbedrijf in Rotterdam staat bekend om betaalbare en hoogwaardige badkamerrenovaties en toiletrenovaties. Naast deze specifieke verbouwing bieden wij een breed scala aan diensten.

  Bekijk de bijgevoegde foto’s om een gedetailleerde indruk te krijgen van onze werkzaamheden en ontdek hoe wij verouderde badkamers kunnen transformeren tot eigentijdse, functionele ruimtes. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze badkamerrenovatiediensten en laat ons jouw badkamervisie realiseren.

  Gids met alle informatie over badkamer renovatie en verbouwing

  Ben je toe aan een nieuwe badkamer? Of wil je je huidige badkamer een flinke upgrade geven? In onze complete gids over badkamerrenovaties vind je alle informatie die je nodig hebt om jouw droombadkamer te realiseren. Van inspiratie en ideeën tot praktische tips en adviezen over planning, uitvoering en kosten. Lees meer…