Ga naar de inhoud

Badkamer Renovatie Rotterdam | Jouw Droombadkamer Realiseren

  Badkamer Renovatie in Rotterdam door klusbedrijf RM Kluswerk. Kijk voor inspiratie, vraag een offerte aan en laat jouw badkamer renoveren door een expert!

  Badkamer renovatie Rotterdam: Ervaar ultiem comfort met RM Kluswerk

  Jouw droombadkamer realiseren in Rotterdam? Klusbedrijf RM Kluswerk staat klaar om jouw badkamer renovatie van begin tot eind vakkundig te realiseren. In dit project hebben we een complete badkamer renovatie uitgevoerd.

  ✅ Verwijdering van oud sanitair en tegelwerk
  ✅ Montage van inbouwreservoir en gelijkvloerse douchebak
  ✅ Tegelzetten en voegen van nieuw tegelwerk
  ✅ Plaatsing van toiletpot en spoelmechanisme
  ✅ Aansluiting van badkamermeubel, kraan en spiegel met verlichting
  ✅ Montage van douchekraan, douchewand en afkitten

  Waarom Klusbedrijf RM Kluswerk voor jouw badkamer renovatie in Rotterdam?

  Bij klusbedrijf RM Kluswerk streven we ernaar om jouw ideale badkamer werkelijkheid te maken binnen de grenzen van het budget. Onze badkamer renovaties combineren luxe en betaalbaarheid, waardoor je kunt genieten van een prachtige nieuwe badkamer zonder financiële zorgen.

  • Ervaren en vakkundig klusbedrijf:
   Klusbedrijf RM Kluswerk heeft jarenlange ervaring met badkamer renovaties in Rotterdam en omgeving. We zijn gespecialiseerd in het realiseren van droombadkamers, ongeacht de grootte of stijl van jouw badkamer.
  • Betrouwbaar en transparant:
   We werken met een gedetailleerde offerte, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Bovendien houden we je gedurende het hele project op de hoogte van de voortgang en communiceren duidelijk over de planning en kosten.
  • Flexibel en klantgericht:
   Bij klusbedrijf RM Kluswerk denken we graag met je mee en passen onze werkwijze aan jouw wensen aan. We begrijpen dat een badkamerrenovatie een grote ingreep is en we doen er alles aan om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.
  • Goede referenties: 
   Klusbedrijf RM Kluswerk is al jaren werkzaam in de regio Rotterdam en heeft uitstekende beoordelingen van tevreden klanten. Klanten waarderen de precisie en zorgvuldigheid waarmee wordt gewerkt en de uitstekende afwerking van de klussen. 

  Het resultaat: Een prachtige, moderne badkamer die perfect aansluit bij jouw wensen en waar je jarenlang plezier van zult beleven.

  Kosten Badkamer Renovatie

  Het renoveren van de badkamer is de perfecte manier om je ideale badkamer met inloopdouche en of ligbad te realiseren. Maar wat gaat zo’n badkamer renovatie nu precies kosten? Dit hangt af van veel verschillende factoren, zoals: omvang, oppervlakte, stijl, materialen en arbeid. Gemiddeld moet je voor een badkamer renovatie rekening houden met een bedrag van  €5.000 – €15.000+

  Vraag een maatwerk offerte voor het renoveren van jouw badkamer aan!

  Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte of meer informatie. We komen graag bij je langs in Rotterdam en omstreken om jouw wensen te bespreken en je te adviseren over de beste opties voor jouw badkamer.

  Klusbedrijf Rotterdam RM Kluswerk helpt je graag met jouw badkamer renovatie in regio Rotterdam!

  Alles wat je moet weten voor het renoveren van jouw badkamer

  Ben je toe aan een nieuwe badkamer? Of wil je je huidige badkamer een flinke upgrade geven? In onze complete gids over badkamerrenovaties vind je alle informatie die je nodig hebt om jouw droombadkamer te realiseren. Van inspiratie en ideeën tot praktische tips en adviezen over planning, uitvoering en kosten. Lees meer…