Ga naar de inhoud

Badkamer Renovatie: Kleine Badkamer met bad en douche

  In dit klus voorbeeld een badkamer renovatie in Rotterdam. In de oude situatie bestond de badkamer uit een wastafel, een bad en een radiator.

  De klant wilde in deze badkamer graag een wastafelmeubel met spiegel en inbouwkraan, een design radiator, een ligbad en een inloopdouche met inbouwkraan en regendouche. Het resterende stukje vloer moest nog worden voorzien van een elektrische vloerverwarming.

  Van Oude Kleine Badkamer naar een Nieuwe Luxe Badkamer

  bekijk de meesterlijke renovatie van deze kleine badkamer in Rotterdam. Laat je meevoeren door een visuele reis en bewonder het vakmanschap van het proces dat geleid heeft tot een mooie nieuwe badkamer.

  De foto’s onthullen de metamorfose, van de sloopwerkzaamheden tot het minutieuze tegelwerk en de doordachte oplossingen om deze kleine badkamer ruimte optimaal te benutten.

  Deze Badkamer Renovatie in Rotterdam is een voorbeeld van de mogelijkheden.

  Elk aspect van deze badkamer renovatie straalt vakmanschap uit, waardoor de nieuwe badkamer niet alleen functioneel maar ook een visueel genot is geworden.

  Het Renovatieproces van deze Badkamer Renovatie

  Sloopwerkzaamheden:

  Bij aanvang van de badkamer renovatie werden grondige sloopwerkzaamheden uitgevoerd. Het oude sanitair en radiator werden zorgvuldig gedemonteerd. Het oude ligbad maakte plaats voor vernieuwing.

  Aanpassingen Leidingwerk:

  Vervolgens werden essentiële wijzigingen doorgevoerd in het leidingwerk en de riolering om te voldoen aan de wensen en eisen van de nieuwe situatie. De installatie van een nieuwe douchegoot en het doordacht verleggen van leidingen waren van cruciaal belang bij deze badkamer verbouwing.

  Nieuwe indeling van de badkamer:

  Om de nieuwe douche te realiseren, werd een slimme scheidingswand geplaatst tussen het bad en de douche. Deze wand, met aan beide zijden handige nissen, werd een functioneel pronkstuk. Speciale aandacht werd besteed aan het verdikken van de muur om de inbouwkraan en regendouche te herbergen.

  Voorzetwand Plaatsen:

  Nadat het leidingwerk verlegd was en alle belangrijke voorbereidingen getroffen waren, kon worden begonnen met het plaatsen van een voorzetwand. Dit legde de solide basis voor verdere renovatie-activiteiten.

  Ombouw Voor Het Bad Maken:

  Een andere belangrijke toevoeging aan het renovatieproces was het plaatsen van de bad ombouw. Deze werd nauwkeurig onder en rondom het ligbad aangebracht. Hierna kon de voorbehandeling van de ondergrond beginnen.

  Tegelwerk:

  Na het zorgvuldig aanbrengen van kimband en pasta, begon het tegelwerk. De muren kregen karakter door het gebruik van blauwe en witte tegels (ca. 7×20 cm), terwijl twee wanden van de douche werden voorzien van grote tegels (120×40 cm) voor een moderne uitstraling. De praktische nissen in de scheidingswand met perfect doorlopende tegels en voegnaden zijn een voorbeeld van het uiterst precieze tegelwerk.

  Vloerverwarming en Tegels:

  Voordat met het leggen van de vloertegels kon worden begonnen, moest eerst de vloerverwarming zorgvuldig aangebracht worden. De vloertegels (75×75 cm) werden ook in de douche, rondom de draingoot gelegd. Na het tegelen en voegen kreeg de badkamer een strakke en aangename uitstraling, perfect voor een comfortabele sfeer.

  Sanitair Installatie:

  In deze fase van de renovatie was het tijd voor de installatie van al het sanitair en bijbehorende badkamer accessoires. Dit omvatte het aansluiten van het wastafelmeubel met kraan, het ophangen van de spiegel, het installeren van de moderne designradiator en het plaatsen van de kranen voor het bad en de douche.

  Afkitten en Afwerking:

  De finishing Touch werd aangebracht door nauwkeurig afkitten van alle hoeken en naden. Hiermee werd deze badkamerrenovatie voltooid, en kon de prachtig getransformeerde badkamer met trots in gebruik worden genomen.

  Vraag een Offerte Aan voor Jouw Badkamer Renovatie!

  Heb je inspiratie opgedaan door ons klus voorbeeld van een prachtige badkamer renovatie in Rotterdam? We begrijpen dat iedereen unieke ideeën heeft met specifieke wensen en ideeën. Of je nu gefascineerd bent door de strakke lijnen van een moderne inloopdouche, de warmte van vloerverwarming, of de elegantie van een vrijstaand bad.

  Klusbedrijf RM Kluswerk voor Badkamer Renovatie

  Laat je Inspireren en Ontvang een Offerte op Maat voor Jouw Badkamer Renovatie. Bij het aanvragen van een offerte hoef je alleen maar jouw ideeën met ons te delen. Wij luisteren naar jouw wensen en vertalen ze naar een doordacht ontwerp. Jouw visie staat centraal in het hele proces.

  Vraag Hier Een Offerte voor Jouw Badkamer Renovatie Aan

  Ben je geïnteresseerd in het renoveren van jouw badkamer? Ontdek wat ons klusbedrijf in Rotterdam te bieden heeft op het gebied van vakmanschap en kwaliteit. Een ervaren vakman staat klaar om je vragen te beantwoorden en je te voorzien van gedetailleerde informatie over badkamer renovaties. Neem gerust contact met ons op!

  Alles wat je moet weten voor jouw badkamer renovatie

  Ben je toe aan een nieuwe badkamer? Of wil je je huidige badkamer een flinke upgrade geven? In onze complete gids over badkamerrenovaties vind je alle informatie die je nodig hebt om jouw droombadkamer te realiseren. Van inspiratie en ideeën tot praktische tips en adviezen over planning, uitvoering en kosten. Lees meer…

  Tegelzetter badkamer tegelen